Вінниця
16.04.2024
19.85° C
Вгору

За Володимира Гройсмана, як Президента України, проголосує 5,8% населення

«Українська Стратегія Гройсмана» увійде до нового складу Верховної Ради, а кожен десятий виборець центру України голосуватиме за Володимира Гройсмана, про це свідчать дані дослідження Київського міжнародного інституту соціології. Політична партія «Українська Стратегія Гройсмана» долає виборчий бар’єр і має всі шанси утворити свою фракцію у новому складі Верховної Ради України.

Водночас кожен десятий виборець – житель центральних областей держави готовий проголосувати за лідера політичної сили – Прем’єр-міністра України (2016-2019) Володимира Гройсмана, якби він балотувався на посаду Президента України.


Якби вибори до Верховної Ради відбулися вже найближчим часом «УСГ» отримала б 5,3% голосів серед тих, хто вже визначився з вибором. Якби найближчим часом відбулися вибори Президента України, то в цілому по країні Володимир Гройсман отримав би не менше 5,8% голосів виборців, а в центрі країни охочих підтримати його було б не менше 9,9%.

Як показало опитування критична більшість українців – 74,3% – вважають, що справи в державі наразі йдуть в неправильному напрямку. Це пояснює зміни в електоральних настроях, зокрема в контексті довіри до політиків, які вже мають досвід управління країною.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin