Вінниця
08.09.2024
14.73° C
Вгору

Літня Олімпіада – 2024: онлайн-трансляція церемонії відкриття

Сьогодні, 26 липня, у Парижі офіційно розпочнуться XXXIII літні Олімпійські ігри – 2024. На цей день запланована традиційна урочиста церемонія відкриття змагань.

Збірна України буде представлена у 23 із 32 дисциплін, які входять до програми Олімпійських ігор: бадмінтон, бокс, вільна та греко-римська боротьба, брейкінг, важка атлетика, велосипедний спорт (маунтенбайк і шосе), веслувальний слалом, академічне веслування та веслування на байдарках і каное, спортивна гімнастика, художня гімнастика, дзюдо, легка атлетика, артистичне плавання, плавання, скелелазіння, стрибки у воду, стрільба з лука, стендова стрільба, кульова стрільба, сучасне п’ятиборство, теніс, настільний теніс, фехтування та футбол.

До 28 традиційних видів спорту літньої Олімпіади додано ще 4: брейкінг (брейк-данс), скейтбординг, спортивне скелелазіння, серфінг.

Де подивитися Олімпіаду: онлайн-трансляція

Пряму трансляцію Літніх Олімпійських ігор забезпечить Суспільний мовник України. Початок – о 20:30 за київським часом.

Офіційним транслятором Ігор в Україні буде «Суспільне». Безкоштовну трансляцію змагань можна буде переглянути на каналі «Суспільне Спорт» та на місцевих телеканалах «Суспільне».

Також на «Радіо Промінь» будуть доступні аудіотрансляції матчів олімпійської збірної України.

Раніше Вінниччину на Олімпійських іграх представляли: Ганна Балабанова, бронзова призерка Олімпійських ігор (Афіни); Інна Осипенко-Радомська – чемпіонка Олімпійських ігор (Пекін), срібна медалістка на Олімпійських іграх (Лондон), бронзова медалістка Олімпійських ігор (Афіни); Наталя Добринська, яка виграла золоту медаль на Олімпіаді в Пекіні у 2008 році.

З поіменним списком цьогорічних учасників можна ознайомитися на сайті НОК.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin