Вінниця
16.09.2024
19.59° C
Вгору

У Вінниці на продаж виставили земельну ділянку: коли та як відбудеться аукціон

Її цільове призначення – будівництво чи обслуговування закладів торгівлі. Стартова вартість лота становить близько 784 тисяч грн. Узяти участь в аукціоні можуть усі охочі. Він відбудеться у системі «Прозорро.Продажі» 16 жовтня, як повідомляє Вінницька міська рада.

Директор департаменту земельних ресурсів Вінницької міської ради Сергій Кушнірчук зазначає, що усі виручені від подібних торгів кошти направляються до бюджету громади, доходи якого, окрім захищених статтей, використовують винятково за пріоритетами: «Безпека та оборона», «Стійкість», «Турбота».

«Від продажу цієї нерухомості ми також очікуємо отримати достойну суму, яка буде розподілена відповідно до визначених у громаді пріоритетів. Серед них найважливіший – підтримка наших воїнів, які боронять країну від ворога на передовій, – каже Сергій Кушнірчук. – Але зиск від таких аукціонів, так би мовити, одноразовим наповненням бюджету не обмежується. Це робота на перспективу. Адже стимулюючи розвиток бізнесу, ми зміцнюємо нашу економіку, без якої неможливо виграти війну. Нові платники податків, нові робочі місця – це внесок у стійкість громади і ще ширші можливості реалізації соціально значимих проєктів, спрямованих на турботу про її жителів».

За словами директора департаменту, на аукціон 16 жовтня виставлено досить привабливу земельну ділянку несільськогосподарського призначення, яка розташована на території громадської забудови. Вона якнайкраще підходить для будівництва і обслуговування об’єктів торгівлі. Інформація тут.

«Електронні торги відбудуться у режимі реального часу та загальному рівні у мережі на платформі “Прозорро.Продажі”. Як і всі попередні, вони пройдуть у форматі класичного англійського аукціону, що складається з трьох раундів. Під час них учасники поступово підвищують свою пропозицію. А у підсумку переможе той, хто запропонує найвищу ціну», – зазначив Сергій Кушнірчук.

Щоб взяти участь як покупець, необхідно зареєструватись на будь-якому із підключених до системи «Прозорро.Продажі» майданчиків. Каталог майданчиків можна знайти за посиланням.

Дізнатися більше про особливості проведення Англійського трираундового аукціону (English forward) можна за посиланням.

Нагадаємо, наприкінці серпня департамент земельних ресурсів Вінницької міської ради оголосив проведення аукціону на продаж права власності на земельну ділянку на вул. Академіка Янгеля. Торги відбудуться 3 жовтня. Детально тут.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin