Вінниця
18.09.2024
23.29° C
Вгору

Міський голова Сергій Моргунов звернувся до вінничан з нагоди Дня міста

Сьогодні вінничани відзначають День міста. Вінниці виповнюється 661 рік. З цієї нагоди до містян звернувся Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Очільник громади зазначив, що ми відзначаємо День міста в особливих умовах – у час, коли наша країна та народ борються за своє право на свободу та мирне життя.

«Війна змінила багато чого, але не змінила нашої любові до рідного міста та нашої віри в краще майбутнє. Цьогорічний День міста не такий як в мирний час, але воно залишається сповнене глибоким змістом», – говорить Сергій Моргунов.

Міський голова зазначив, що цього дня ми вшановуємо не лише історію та досягнення нашої громади, а й непохитний дух кожного вінничанина, кожного, хто, попри всі випробування, продовжує працювати, допомагати одне одному, захищати місто й державу.

Особливу подяку Сергій Моргунов висловив захисникам.

«Саме завдяки вам ми маємо можливість продовжувати жити та боротися за мир і майбутнє», – зауважив міський голова.

Також він віддав шану тим хто загинув, віддавши своє життя у війні за рідний дім.

«Дякую кожному, хто робить свій внесок у те, щоб Вінниця залишалася містом, де хочеться жити та народжувати дітей, будувати плани на майбутнє. Дякую, що попри темряву війни зберігаєте світло ваших сердець», – підсумував Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin