Вінниця
08.09.2024
14.73° C
Вгору

Майстер-клас з колористики у Вінниці: деталі

24 липня з 16:00 до 17:00 у Хабі МістоЗмістів (вул. Сковороди, 11) відбудеться майстер-клас з колористики. Відділ молодіжної політики міської ради запрошує молодь Вінницької громади дізнайтися більше про основи колористики, вплив кольорів на сприйняття та психологію, попрактикуватись у створенні кольорових композицій, проекспериментувати з палітрами та відтінками. Вхід вільний за умови попередньої реєстрації за посиланням.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

«Ви хочете розкрити свій творчий потенціал та дізнатися більше про світ кольорів? Тоді запрошуємо вас на наш майстерклас з колористики! Ви отримаєте персональні поради та рекомендації, які допоможуть знайти ваш власний стиль. Наш майстерклас призначений для всіх, хто цікавиться мистецтвом та хоче поглибити свої знання в області колористики», – підкреслила начальника відділу молодіжної політики Вінницької міської ради Юлія Мончак.

Вона додала, що учасники з користю проведуть час, навчяться чогось нового.

«Відчуйте магію кольорів, відкрийте нові горизонти та дайте волю своїй фантазії. Приходьте і відкрийте для себе світ кольорів разом з нами!» – каже Юлія Мончак.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin