Вінниця
08.09.2024
14.73° C
Вгору

Зупинили спробу контрабанди сигарет на Вінниччині: деталі

Сьогодні, 24 липня, вінницькі митники зупинили спробу контрабанди сигарет.
Про це повідомляє Вінницька митниця.
Правопорушення було виявлено в зоні діяльності митного посту «Дністер», в пункті пропуску «Могилів-Подільський – Отач».
У напрямку «виїзд з України» на смугу руху «зелений коридор» заїхав автомобіль Mitsubishi space star під керуванням 57-річного громадянина Молдови. Шляхом обрання смуги руху «зелений коридор» він заявив, що не має заборонених або обмежених до переміщення товарів.
Після поглибленого огляду автомобіля у конструктивних порожнинах авто було виявлено 120 пачок цигарок без фільтру, частина з яких була з акцизними марками Республіки Молдова.
Фото: Вінницька митниця
По даному факту складено протокол про порушення митних правил за ч.1 ст. 483 Митного кодексу України «Переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю».
Санкції статті передбачають накладення штрафу в розмірі від 50 до 100 відсотків вартості товарів – безпосередніх предметів порушення митних правил з конфіскацією товарів, транспортних засобів із спеціально виготовленими сховищами (тайниками), що використовувалися для приховування товарів – безпосередніх предметів порушення митних правил від митного контролю.
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin