Вінниця
16.09.2024
19.59° C
Вгору

Вінничанка виходила заміж, щоб випускати чоловіків за кордон: деталі злочину

Як повідомили в пресслужбі Харківської обласної прокуратури, повідомлено про підозру 29-річній вінничанці, яка організовувала та сприяла незаконному переправленні осіб через державний кордон України.

«Фігурантка кримінального провадження — мешканка с. Андрушівка Вінницької області, яка має другу групу інвалідності. За даними слідства, жінка розміщувала оголошення в групі у соціальній мережі «Facebook» з метою укладання фіктивного шлюбу з чоловіками для уникнення ними мобілізації з подальшим виїздом за кордон.

Підозрювана самостійно приїжджала з Вінниччини до «клієнтів» для оформлення «шлюбу» за місцем їх проживання.

За таку «послугу» фігурантка оголошувала ухилянтам суму у розмірі 5000 доларів США», – йдеться у повідомленні прокуратури.

Правоохоронці викрили жінку у Харкові після укладення фіктивного шлюбу з черговим «клієнтом».

«Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу. Досудове розслідування проводять слідчі СУ ГУНП в Харківській області», – зазначили  прокуратурі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin