Вінниця
16.09.2024
19.59° C
Вгору

4 багі і 200 FPV-дронів передав Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб спецпідрозділу ГУР «Артан»

4 багі та 200 покращених FPV-дронів отримали бійці спецпідрозділу ГУР «Артан» від співзасновника Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Сергія Моргунова.

Це вже восьма передача для даного підрозділу в рамках роботи МКГШ. Захисники кажуть, що така допомога – надзвичайно важлива для них. Адже це не лише покращує їхні бойові спроможності, а й підтримує моральний дух.

«Ви дуже-дуже допомагаєте нашому підрозділу. Це не тільки багі, не лише дрони, а багато-багато інших засобів», — зазначив «Ізя», військовослужбовець спецпідрозділу, що отримав чергову допомогу.

Захисник також розповів, що багі та FPV-дрони, які спецпідрозділ отримував раніше від МКГШ, дуже добре показали себе в роботі на фронті.

«Ізя» також відмітив, що більша частина попередньої партії дронів вже ефективно відпрацьована.

«За останню операцію ми знищили два танки, плаваючий бронетранспортер і я не буду казати, скільки особового складу ворога. Це дуже потужна зброя, яку ми використовуємо також», — поділився «Ізя».

В Міжрегіональному координаційному гуманітарному штабі зазначають, що підтримка та допомога захисникам є ключовим пріоритетом їх діяльності. Тому вони постійно на зв’язку із військовими.

Нагадаємо, що Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб створено в березні 2022-го року спільним рішенням вінницької обласної та міської рад. Штаб створено на період дії воєнного стану для координації зусиль місцевого самоврядування, бізнесу та волонтерів по допомозі армії (силам оборони України). Очолює штаб Володимир Гройсман.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin