Вінниця
16.09.2024
19.59° C
Вгору

На Вінниччині 19-річний хлопець викрав скутер у сусідки: подробиці

1 вересня працівники поліції розшукали та затримали 19-річного зловмисника, який незаконно заволодів двоколісним транспортним засобом односельчанки. За цим фактом поліцією відкрито кримінальне провадження.

До поліції звернулася 50-річна власниця скутера Suzuki, жителька одного із сіл Чечельницької територіальної громади. Зі слів потерпілої, транспортний засіб знаходився на подвір’ї її домогосподарства.

В ході проведення розшукових заходів поліцейські менш ніж за добу встановили особу, причетну до вчинення злочину. Ним виявився 19-річний сусід потерпілої.

Поліцейські Відділу поліції № 1 Гайсинського райуправління поліції задокументували правопорушення.

Транспортний засіб вилучений та поміщений на арештмайданчик. Правопорушник затриманий у процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Наразі слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом).

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років з конфіскацією майна. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin