Вінниця
08.09.2024
14.73° C
Вгору

Володимир Гройсман провів зустріч з надзвичайним і Повноважним Послом Канади в Україні Наталкою Цмоць

Фінансова та військова підтримка, чітка проукраїнська позиція та швидка реакція на потреби України у боротьбі з ворогом – цим відзначається Канада в контексті російсько-української війни, вважає Володимир Гройсман. Премʼєр-міністр України (2016-2019) провів зустріч із надзвичайним і Повноважним Послом Канади в Україні Наталкою Цмоць в межах її візиту на Вінниччину.

«Лідерство, відповідальність і послідовність – саме ці слова найкраще характеризують те, що Канада робить для України», – написав Володимир Гройсман на своїй сторінці на фейсбук.

Гройсман нагадав, що саме за часів його прем’єрства між Україною та Канадою було укладено Угоду про зону вільної торгівлі. Він також відзначив проведену роботу чинного Уряду з канадськими колегами щодо оновлення і осучаснення Угоди.

«Не менш важливим став стрімкий розвиток нашої співпраці у виробництві і постачанні ядерного палива, який забезпечив Україні альтернативу російському продукту», – наголосив Гройсман.

Очільник українського Уряду (2016-2019) також подякував Уряду Канади, премʼєр-міністру Джастіну Трюдо та українській діаспорі за внесок у Перемогу і заможне демократичне майбутнє України.

«Після української перемоги і встановлення справедливого миру на нас чекає багато спільної роботи на національному та регіональному рівнях», – зазначив Гройсман.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin