Вінниця
27.04.2024
12.72° C
Вгору

Вінницька громада долучилась до збору продуктів для Захисників та Захисниць в один із медзакладів міста

Організатори: департамент культури ВМР та підпорядковані йому заклади культури

Спільними зусиллями зібрали та завезли до закладу смаколики та харчі. Все для того, щоб підтримати наших оборонців, які наразі проходять лікування.

Як зазначив директор департаменту культури Вінницької міської ради Максим Філанчук, в умовах війни перед суспільством стоять постійні виклики, серед них особливого значення набуває підтримка військових.

«За кожен світанок ми дякуємо українським Героям, які і вдень і вночі боронять нашу Батьківщину. Нині 17 працівників галузі культури несуть службу у Збройних Силах України. Ми їх всіляко підтримуємо, організовуємо благодійні акції тощо. Крім того, постійно долучаємось і до загальноміських благодійних ініціатив», – говорить Максим Філанчук.

Він розповів, що представники дитячої школи мистецтв «Вишенька» та КЗ «Центр концертних та фестивальних програм» нещодавно з «Культурним десантом» відвідали один з медичних закладів міста. Для наших Захисників та Захисниць юні артисти продемонстрували концертну програму та наповнили день світлом та радістю.

«Саме тоді дізналися, що необхідні продукти харчування та смаколики для наших відважних воїнів, які лікуються у закладі. Тому вирішили організувати збір. Сподіваємось, що наша ініціатива, принесе позитивні емоції Захисникам України», – зазначив директор департаменту культури.

Максим Філанчук подякував усім, хто долучився до доброї справи, та додав, що ця ініціатива стала ще одним прикладом турботи про наших Захисників.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin