Вінниця
30.08.2024
21.03° C
Вгору

Гурт ТІК у суботу у Вінниці з великим концертом просто неба! У PIROGOV SKY буде особлива атмосфера

Гурт ТІК у суботу з великим концертом виступить для рідної Вінниці!

20 липня о 18.00 у PIROGOV SKY під захід сонця у музеї-садибі Пирогова нас чекають нові і культові хіти, щирі емоції, найкращі люди поруч і міць української музики!

Готуйтеся танцювати від найпершої до останньої пісні та співати разом всі улюблені хіти і свіженькі прем’єри!

«Люби ти Україну», «Кацапи», «Олені», «Вчителька», «Апрєль», «Без тебе», «Журавлі», «Не цілуй», «Сірожине пірожине», «Свєта», «Алкоголізм», «Альо-на», «Тиха пісня», «Робот», «Біла хмара, чорна хмара» — у програмі концерту суцільні хіти-бестселери!

— Ми виступали у PIROGOV SKY у 2021 році і раді знову зустрітись з рідними вінничанами на цій надзвичайній локації — у прекрасному музеї-садибі Миколи Пирогова, — запрошує всіх Віктор Бронюк. — На концерті 20 липня ми заспіваємо всі пісні, які ви любите і знаєте напам’ять, та обов’язково разом долучимось до підтримки наших захисників. Вже готуємо цікаві лоти для благодійного аукціону.

Квитки на концерт (від 350 грн) купуйте за цим посиланням https://afisha.vn.ua/events/tik-1

Там, де ТІК — завжди незабутньо!

Мільйони глядачів люблять гурт ТІК за особливий драйв на кожному концерті, шанують за щирість у кожній пісні та обожнюють за безмежну харизму, патріотизм, почуття гумору, неймовірну віддачу, енергетику й круту українську музику, під яку важко всидіти на місці.

За 19 років на сцені ТІК по праву виборов звання не просто одного з найкращих гуртів України, а став справжньою легендою.

Є насправді народним колективом із найбільшою кількістю концертів на території України і за її межами.

Пісні гурту ТІК співають всі: від студента до Президента!

Адже саме у цих піснях відчувається настрій і дух українського народу: незламність, шалений запал, глибина лірики, шана до захисників.

Із початку вторгнення рф на територію України у 2014 році, гурт ТІК та його лідер Віктор Бронюк стали відомими волонтерами і всі ці 10 років роблять максимум для підтримки воїнів, які незламно боронять Україну.

На концерті гурту ТІК у Вінниці, як і під час всіх інших подій літа-2024 у PIROGOV SKY, пройде благодійний аукціон та збір коштів для бригади «Червона калина».

Приходьте з коханими половинками і дітками, з кумами і сусідами, з батьками і друзями — з усіма, кого любите, заряджатися українським запалом та незламним оптимізмом на концерті гурту ТІК у суботу, 20 липня, о 18.00 у PIROGOV SKY — просто неба у музеї-садибі Пирогова!

Найяскравіші емоції переповнюватимуть всіх!

Квитки на концерт купуйте на сайті https://afisha.vn.ua, а також у касі музею-садиби Пирогова та у касах «Афіша Вінниці»: у готелі «Франція», музичному магазині «Метроном» (пр. Коцюбинського, 78), креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», тур-клубі «Бідняжка» та центрі розвитку «Origami».

Відкриття території у день концерту — з 17.30.

У PIROGOV SKY вас також чекають фотозони, фудкорт та затишна відпочинкова лаунж-зона.

У разі дощу, нагадують організатори: беріть дощовики й парасольки та приходьте на концерт. Він відбудеться за будь-якої погоди!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin