Вінниця
14.09.2024
27.25° C
Вгору

Кому поступилася Вінниця першим місцем у рейтингу кількості створених ОСББ у 2024 році?

Наше місто – друге після міста-мільйонника Львова. Третє дісталось столиці України.

Про це пише Вінницька міська рада.

«Ми бачимо, що в нашій громаді зростає кількість мешканців, які беруть управління домоволодінням у свої руки. Як результат, маємо за рік результат: плюс 41 будинок створив ОСББ, що й зробило наше місто срібним призером. Моніторинг активності господарів проводила громадська організація “Ресурсний центр підтримки ОСББ”. За результатами в місті мільйоннику-Львові, який очолив трійку лідерів, в 46 будинках створили ОСББ, а у Києві власники 36 домоволодінь зареєстрували об’єднання.Тож нам дуже приємно, що у такі складні часи вінничани розуміють, наскільки важливо створювати не лише комфорт в оселях, а й безпеку проживання у ньому сусідів», – каже начальник відділу з розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків Вінницької міськради Ігор Іванов.

Також в межах досліджень об’єднань співвласників, ГО «Ресурсний центр підтримки ОСББ» визначив і рейтинг за кількістю багатоквартирних будинків, в яких створено ОСББ по обласних центрах України станом на серпень 2024 року. З 2018 року за результатами цих досліджень Вінниця з сьомого місця піднялась на третє.

«На поточний рік вже маємо 1 017 будинків, в яких співвласники об’єднались в одну команду. Загалом в громаді житлових фонд налічує 2 122 багатоповерхівки. На четвертому місці у десятці найактивніших обласних центрів – Херсон», – зазначає Ігор Іванов.

Нагадаємо, днями у Вінниці відзначили керівників управлінських компаній, старших по будинках та голів ОСББ за зразкові укриття.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin