Вінниця
18.09.2024
23.29° C
Вгору

Які нагороди вибороли вінничани на чемпіонаті України з греко-римської боротьби U-13?

На чемпіонаті України з греко-римської боротьби U-13, який проходив із 4 по 6 вересня у місті Долина Івано-Франківської області, вихованці з греко-римської боротьби міста Вінниця здобули дві золоті, дві срібні та дві бронзові нагороди.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Так, чемпіонами стали Єгор Демченко та Олександр Гуменний, піднявши Вінницю на найвищий щабель п’єдесталу. Матвій Плахотнік та Артур Шабанов вибороли «срібло», а бронзові медалі заслужено отримали Тимур Шнайдер і Назар Лучинський.

Але й ті, хто не дійшов до медалей, заслуговують на повагу. Іван Баліцький, Даніїл Колесник, Нікіта Савчук, Максим Мірошник та Володимир Сержанюк показали, що готові боротися до останнього. Хлопці увійшли до десятки найкращих.

Тренер міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця» Вячеслав Орлюк відзначив успіх борців, наголосивши: «Змагання об’єднали спортсменів 2011, 2012 та 2013 років народження, і за підсумками індивідуальних виступів команда Вінницької області виборола загальнокомандне третє місце. Це справді визначне досягнення, адже наші вихованці показали чудовий результат. Таких успіхів на Всеукраїнському рівні у цій віковій групі наша область давно не мала. Крім наших вихованців, честь міста захищали юні спортсмени з обласних шкіл, і спільно вони забезпечили високе рейтингове місце».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin