Вінниця
18.09.2024
23.29° C
Вгору

У Вінниці вночі міняють трамвайні колії: подробиці

Працівники Вінницької транспортної компанії проводять капітальний ремонт трамвайної колії в районі перетину Барського та Хмельницького шосе. Почали 1 вересня. На сьогодні вже оновили щонайменше 100 метрів, а саме в напрямку руху трамвайних вагонів до площі Калічанська. Як і раніше, бригади працюють переважно вночі, після зменшення інтенсивності руху транспорту та у вихідні дні, як повідомляє ВМР.

На даному етапі, після ремонту трамвайної колії, баластування та рихтування, будуть проводитись роботи по зварюванні стиків колій, що дозволить покращити рівень комфорту пасажирів завдяки зниженню рівня шуму та збільшенню швидкості.

“На зварювання одного стику я витрачаю понад годину часу, тому за ніч це 3-4 стики. Працюючи в темну пору доби ми не заважаємо їздити трамваям, адже розуміємо, скільки людей ними користується, їдучи на роботу, дітей везуть в школи, садочки, у справах. І ми можемо робити усе спокійно”, – каже зварювальник ВТК.

Для виконання капітального ремонту  ділянки використовувалися такі транспортні засоби підприємства: автомобільний кран “KATO”, трактори з причепами та екскаватори  “JCB” і “BOREX”. Загалом, для виконання ремонтних робіт долучають 13 монтерів колії та 3 електрозварники ручного зварювання.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin