Вінниця
08.09.2024
14.73° C
Вгору

Команда Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу передала військовим чергову партію дронів і квадрокоптерів

Очільник Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Володимир Гройсман та його співзасновники, міський голова Вінниці Сергій Моргунов та голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий здійснили чергову передачу військовим необхідного обладнання та спорядження. На передову відправили 50 FPV-дронів, 10 Mavic 3-T, п’ять тепловізорів, два тепловізійних приціли та один зарядний пристрій Bandera Power.

Це вже не перша допомога команди МКГШ Захисникам саме цієї бригади, які зараз виконують бойові завдання на Харківському та Донецькому напрямках.

– Ми допомагали, допомагаємо і будемо допомагати нашим військовим до самої Перемоги, – каже Володимир Гройсман. Робимо це з великою вдячністю до кожного Воїна, і саме командна робота Штабу дозволяє забезпечити системну підтримку Сил Оборони.

Один зі співзасновників МКГШ, міський голова Вінниці Сергій Моргунов нагадав, що сьогодні вдається підтримувати вже 58 військових частин, і 37 з них – на постійній основі:

– FPV-дрони та Mavic 3-T, які ми відправляємо на передову, допомагають нищити ворога та зберігати життя Захисників. Також зараз активно працюємо над тим, щоб закуповувати більше РЕБів й підсилювати наших оборонців.

Окрім допомоги обладнанням та спорядженням, команда Штабу дбає і про побут військових, каже голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий: мобільні лазне-пральні комплекси та сухі душі рятують бійців у таку спеку.

Безпека та оборона, наголошують у Міжрегіональному координаційному гуманітарному штабі, залишаються основними пріоритетами роботи команди.

Нагадаємо, Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб створено в березні 2022-го року спільним рішенням вінницької обласної та міської рад. Штаб створено на період дії воєнного стану для координації зусиль місцевого самоврядування, бізнесу та волонтерів по допомозі армії. Очолює штаб Володимир Гройсман.

 

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin