Вінниця
01.05.2024
21.24° C
Вгору

Кому в Україні загрожує вимкнення світла та в який час: попередження від “Укренерго”

У четвер, 18 квітня, в Україні внаслідок масованих ударів РФ ракетами та дронами на електростанції може виникнути необхідність відключення світла для промислових підприємств та бізнесу, – повідомляє УНІАН.

Контрольовані обмеження електропостачання можливі у період 8:00 – 22:00, попередили в Національній енергетичній компанії “Укренерго”. “Вони (графіки обмеження потужності, – Ред.) будуть застосовані рівномірно для бізнесу та промислових підприємств по всіх регіонах України”, – йдеться у повідомленні.

У компанії додали, що обсяги обмежень незначні. За відомостями НЕК, обмеження електропостачання не стосуються оборонних підприємств та об’єктів критичної інфраструктури.

Важливо знати:

17 квітня в “Укренерго” повідомляли, що в нашій державі стрімко зростає споживання електроенергії через похолодання та хмарну погоду. У компанії зазначили, що для покриття об’ємів споживання необхідно додатково включити три-чотири блоки на ТЕС, але зараз немає такої можливості, оскільки ці об’єкти є однією з головних цілей ворожих ракетних ударів.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin