Вінниця
08.09.2024
14.73° C
Вгору

У Києві внаслідок обриву тросу на канатній дорозі, ймовірно, загинув вінничанин

Сьогодні, 21 липня, у Києві обірвався трос атракціону через Дніпро, що призвело до падіння людини у воду. Прес-офіцер ДСНС Києва Павло Петров підтвердив інцидент у коментарі для РБК-Україна. На місці події працюють спеціалісти.

“П’ять водолазів, а також на катері, обстежують акваторію води, де, ймовірно, він впав. Шукаємо”, – сказав РБК-Україна прес-офіцер ДСНС столиці.

Поліція Києва отримала інформацію про нещасний випадок близько 14:00. На місці працюють слідчо-оперативні групи, працівники поліції у річковому порту Києва, патрульні поліцейські та ДСНС. Пошуки тривають.

“За наявною інформацією, під час спуску людина, яка перебувала на даному атракціоні упала в воду”, – констатували у відомстві.

Що було до цього

Очевидці у соцмережах повідомляли про обрив троса на канатній дорозі, в результаті якого людина впала у воду. Трос був витягнутий з води, але без людини.

За даними РБК-Україна, внаслідок інциденту загинув молодий хлопець 2004 року народження. На місці працюють рятувальники та поліція, але тіло загиблого досі не знайдено. За попередньою інформацією, коли хлопець здійснював спуск по канатній дорозі та доїхав до середини річки Дніпро стався обрив тросу, в результаті чого він впав у воду.

“Наразі на місці працюють рятувальники і поліція, пошуки тіла тривають. Слідчі працюють над встановленням всіх обставин даної події”, – додало джерело РБК-Україна.

Що відомо про потерпілого

За інформацією “Телеграфа” від джерел у правоохоронних органах, на момент аварії на канатному спуску був юнак 2004 року народження. Він родом із Вінниці і перебував у Києві на відпочинку.

“Сьогодні близько 13.35, на атракціоні-спуску через річку “Дніпро” між Пішохідним мостом і островом “Труханів”, обірвався один із 3-х тросів канатного спуску, внаслідок чого чоловік, що здійснював спуск, впав у воду. Наразі встановлено, що обрив троса стався приблизно за 50 метрів від Набережного шосе”, — сказало джерело.

Рятувальники наразі проводять пошукові роботи. Поліцейські, прибувши на місце події, виявили, що атракціон не працює, а його персонал відсутній.

Джерело також повідомило, що правоохоронці намагаються встановити особи працівників та керівника атракціону.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin