Вінниця
25.04.2024
18.08° C
Вгору

Підопічним Терцентру влаштували тематичну фотосесію

Для підопічних Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування влаштували тематичну фотосесію “Жінка віку осені” у міському парку.

У фотосесії взяли участь семеро підопічних Терцентру. Усі фото опрацьовує фотографиня Алла Іванченко.

“Такі фотосесії допомагають пенсіонеркам розкритися, побачити себе в іншому образі. Коли вони приходять до візажистів, то не знають, що на них очікує. Для них це щось новеньке. Хтось із них ніколи в житті не дозволяв собі такого. А тепер вони починають потроху змінюватися, по іншому себе поводити. І так вони відчувають себе потрібними”, – говорить фотографиня Алла Іванченко.

Тема фотосесії була вибрана не випадково, адже жінка така ж красива та різнобарвна як осінь, розповідає директорка Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Галина Бачинська.

“Про жіночу красу можна говорити багато, адже вона нескінченна, а внутрішня краса жінки завжди відбивається в її очах. І незалежно скільки їм років, жінки ніколи не втратять свою красу, а просто перемістять її зі своїх облич в свої серця”, – додає Галина Бачинська.

Найстаршій моделі було за 80 років. Усі зроблені фото будуть оброблені фотографинею. Пенсіонерки зможуть долучити їх до свого альбому.

“Завдяки цій фотосесії я отримала масу приємних вражень та чудовий настрій. Тепле осіннє сонце додавало позитиву”, – говорить відвідувачка Терцентру.

Нагадаємо, що на початку вересня у Терцентрі відновили роботу різні гуртки для пенсіонерів. Вінничани похилого віку безкоштовно вивчають іноземні мови, займаються спортом та рукоділлям, відвідують літературний гурток тощо.

Більше інформації про гуртки та можливість реєстрації можна дізнатися за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 50. Або ж звертайтесь за номером: (0432) 67 05 90.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin