Вінниця
08.09.2024
14.73° C
Вгору

Завершили капремонт системи електропостачання у Вінниці: деталі

Завершили капітальний ремонт системи електропостачання житлового будинку на вулиці Георгія Нарбута, 3. Під час робіт оновили мережу електропостачання по всьому будинку. Це допоможе уникнути аварійних ситуацій у зв’язку з частими включеннями/виключеннями електроенергії через застосування графіків аварійних вимкнень та краще пройти опалювальний сезон. Крім того, оновлена система електропостачання зможе витримувати більше навантаження, яке пов’язане зі зростанням кількості електричних побутових приладів в домівках вінничан.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Як розповідає директор департаменту житлового господарства міської ради Віталій Місецький, роботи виконали повністю коштом міського бюджету в межах першого безкоштовного ремонту для будинків з ОСББ.

«Фактично міська рада допомогла з тим видом капітального ремонту, якого будинок потребував найбільше. В межах капремонту не лише оновили будинкову системи електропостачання, підвищили надійність її роботи, а й провели роботи, спрямовані на зменшення споживання електроенергії в місцях загального користування», – каже очільник департаменту.

Зокрема, підрядник встановив на сходових клітинах світлодіодні світильники з датчиками руху, модернізував ввідно-розподільні щити зі встановленням автоматичних вимикачів та на лініях освітлення місць загального користування. Також в багатоповерхівці замінили всі контактні з’єднання наконечників, які містили сліди температурної деформації або оплавлення, а також провели капітальний ремонт поверхових електрощитів.

«Усе це надзвичайно важливо в умовах потенційного браку електроенергії, у зв’язку з атакою ворога по об’єктах енергогенерації країни. Як показав досвід 2022 року, будинкові системи електропостачання, особливо ті, де давно не виконували модернізацію, потерпають від частих включень – виключень електроенергії в першу чергу», – зазначає Віталій Місецький.

Будинок на вулиці Нарбута, 3 – це третій об’єкт, де цьогоріч виконали відповідні роботи. Раніше систему електропостачання капітально відремонтували в житлових будинках на вулиці Келецькій, 130 та проспекті Юності, 20. Крім того, в межах поточних ремонтів в місті оновили систему електропостачання в будинку на вулиці Чайковського, 21 (1 та 2 під’їзди) та на Келецькій, 162 (1, 2 та 3 під’їзди).

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin