Вінниця
28.04.2024
9.92° C
Вгору

Міша Крупін 11 жовтня з великим концертом у Вінниці! Одкровень і сюрпризів буде чимало

Вайб його пісень буквально зносить!

Знаменитий харківський музикант, артист-харизма, артист-легенда і артист-оркестр Міша Крупін чекає всіх вінничан та гостей міста 11 жовтня о 19.00 у театрі ім. Садовського.

 

На великому сольному концерті Міші Крупіна, що пройде у рамках туру «У нашому місті», будемо разом співати пісні, які всі знають напам’ять, і насолоджуватися новими гарячими прем’єрами!

 

Концерт буде сповнений феєрії драйву та емоцій, і водночас — стане щирою атмосферною зустріччю давніх друзів. Одкровень і сюрпризів буде чимало!

 

Міша Крупін гарантує: це буде найяскравіший концерт жовтня у Вінниці, на якому має бути кожен!

Вмістити у рамки одного жанру творчість Міші Крупіна неможливо.

Кожна його пісня — це яскрава суміш качових ритмів сучасного репу із блюзово-джазовими родзинками, блискуча іронія і шалена енергетика, щирість і міць правди — та якісна музика, яка западає у серце одразу!

А те, як запалює Міша Крупін на своїх концертах  це взагалі не описати! Треба бачити і відчувати наживо!

Будучи автором суперхітів «Красный бархат», «Облака» і «Виски со льдом» — із початку повномасштабної війни Міша Крупін чітко заявив про свою патріотичну позицію.

 

Вивізши під обстрілами свою родину із Харкова, де зазнала бомбардувань також його квартира, Міша Крупін озброївся найвірнішим натхненням — нещадною злобою до окупантів — і розпочав свою власну боротьбу.

Почав писати українською такі вогняні пісні, від яких аж підгорає у рашистів й натомість — які неабияк заряджають героїв на передовій! 


https://youtu.be/pYtojIEV4nQ 

 

Із найперших днів Міша Крупін активно долучився до волонтерства. Музикант постійно буває у гарячих точках і працює нон-стоп: за власні кошти і, акумулюючи чималі суми на зборах, передав не одну автівку на фронт, незліченну кількість військової амуніції, а також гуманітарної допомоги переселенцям. І з концертами постійно виступає для Героїв у військових частинках. Що обов’язково продовжить і під час туру!

 

— «У нашому місті» — моя перша україномовна пісня, яку у квітні я присвятив своєму рідному Харкову, який весь цей час знаходиться під нещадними обстрілами. Та сьогодні ця пісня — про кожне місто України. «Моє» і «ваше» ця війна остаточно зробила «нашим»! — говорить Міша Крупін— Наші прекрасні люди у Вінниці, я з нетерпінням чекаю кожного з вас на моїх концертах!

Вінниця, не пропустіть 11 жовтня о 19.00 у театрі ім. Садовського концерт Міші Крупіна «У нашому місті»!

Передамо палкий український привіт півням-кадирівцям піснею «Дон», на честь наших супергероїв-захисників вдаримо «Їб.ште» і разом заспіваємо «У нашому місті» та всі хіти, які ви знаєте напам’ять!

Квитки на концерт купуйте на сайті https://afisha.vn.ua та у всіх касах «Афіша Вінниці» у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK», Royal pubрок-магазині «Мобі Дік», магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), тур-клубі «Бідняжка».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за тел.: (098)101 00 63, (093)101 00 63.

https://www.youtube.com/shorts/02ipJenwSi0

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin