Вінниця
28.03.2024
11° C
Вгору

У Вінниці розпочинає роботу антикризовий хаб для активістів

У Вінниці Мистецьке об’єднання “ПЛАЙ” спільно з “Future Development Agency” розпочинає роботу антикризового хабу на базі мистецького простору “ПІЧ”. Активістів з тимчасово окупованих територій, представників релокованих громадських організацій та благодійних фондів запрошують взяти участь в проєкті.

Як йдеться на Facebook-сторінці “NGO Plai”, новий проєкт “ПЛІЧ-О-ПЛІЧ” допоможе релокованим громадським організаціям та активістам підсилити та перезапустити свою діяльність, або продовжити робити важливі соціальні проєкти у громаді. Проєкт триває у період з вересня по грудень 2022 року.

 

– Антикризовий хаб – це місток для нетворкінгу, розвитку партнерства між громадським сектором та активістами, місцевим бізнесом і органами місцевої влади, – зазначається в повідомленні.

 

Учасники безоплатно отримають:

– консультаційну допомогу щодо юридичних питань, реєстрації громадської/благодійної організації;
– доступ до коворкінгу для роботи команди неприбуткової організації у мистецькому просторі “ПІЧ”;
– стратегічні сесії з досвідченими тренерами для планування своєї подальшої діяльності;
– доступ до освітніх подій для розробки фандрейзингової стратегії, спільних соціальних проєктів;
– участь у культурних подіях для відпочинку, дружби і взаємодії з іншими активістами та локальними організаціями у Вінниці.

 

Для реєстрації необхідно заповнити анкету за ЦИМ посиланням.

Дедлайн прийому заявок на участь – до 7 жовтня (включно). Відібрані учасники отримають повідомлення на вказану в анкеті електронну адресу 9 жовтняКількість місць обмежена.

Адреса антикризового хабу: мистецький простір “ПІЧ”вул. Григорія Сковороди, 25.

Проєкт “ПЛІЧ-О-ПЛІЧ” організовано громадською організацією “Мистецьке об’єднання “ПЛАЙ” у рамках програми “Створення антикризових хабів для ОГС”, що впроваджується ІСАР Єднання за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin