Вінниця
17.05.2024
15.17° C
Вгору

У Вінниці виступить об’єднаний оркестр Вінницької та Маріупольської філармоній

У Вінницькій обласній філармонії ім. М.Д. Леонтовича 1 жовтня відбудеться відкриття 86-го концертного сезону до Міжнародного дня музики.

 

Як повідомляють на сайті Afisha.vn.ua, на одній сцені виступатимуть симфонічний оркестр Вінницької обласної філармонії ім. М.Д. Леонтовича та камерний оркестр «Ренесанс» Маріупольської філармонії:

Об’єднаний оркестр та два іменитих диригенти: заслужений діяч мистецтв України та культури Польщі Георгій Курков і заслужений діяч мистецтв України Василь Крячок презентують вінничанам неймовірну програму із вибраних творів сучасних українських композиторів та світових класиків.

Цей фестивальний тур пройде п’ятьма містами: Гданськ (Польща), Львів, Івано-Франківськ, Київ та, зокрема, Вінниця. Зазначено, що частина коштів з продажу квитків буде направлена на потреби Збройних сил України.

Розпочнеться захід у Вінниці о 18:30.

Концерт проходить в рамках V фестивалю класичної музики «Mariupol Classic». Це єдиний фестиваль класичної музики, який заснували в Приазовському регіоні до відкриття Маріупольської камерної філармонії (першої філармонії відкритої за роки Незалежності України):

«Mariupol Classic» стане точкою відновлення роботи Маріупольської камерної філармонії. З жовтня вона працюватиме в приміщенні Дніпровської та Київської філармоній.
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin