Вінниця
08.09.2024
14.73° C
Вгору

Вінничан запрошують долучитись до толоки на малій річці Скельна: дата та час

«Інститут розвитку міст» організовує толоку на малій річці Скельна, яка протікає поблизу вулиць Князів Коріатовичів та М. Литвиненко-Вольгемут, як повідомляє ВМР.
Спільне прибирання проводитимуть цієї суботи, 27 липня, о 10:00. Збір біля будинку за адресою: вул. М. Литвиненко-Вольгемут, 27.

Як зазначають організатори екозустрічі, цього року літня спека стала справжнім випробуванням, і вкотре показала, наскільки цінними є природні місця, де можна знайти затінок, прохолоду й насолодитися співом пташок та жвавим дзюрчанням води.

«Наші малі річки – не лише місце для відпочинку та охолодження, а й природний скарб, який потребує нашої уваги та турботи. І цього тижня запрошуємо всіх охочих приєднатися до толоки на малій річці Скельна, яка протікає поблизу вулиць Князів Коріатовичів та Марії Литвиненко-Вольгемут. Нам допоможуть комунальні підприємства міста, які проведуть підготовчі роботи до толоки, аби нам було зручніше. Сміттєвими мішками, рукавичками та іншим потрібним інвентарем ми забезпечимо», – говорять організатори.

Також в Інституті розвитку міст нагадали, що очищення річок та їх берегів від сміття та забруднень сприяє відновленню природних екосистем. Це допомагає зберегти флору і фауну, покращити якість води та загальний стан довкілля.

«Разом ми не лише очистимо берег та воду, а й зробимо крок до створення прекрасних просторів для відпочинку, які мають величезний потенціал для розвитку та використання. До речі, згодом ми плануємо провести декілька активностей на вже очищеній спільними зусиллями ділянці, й будемо раді зустрітися з вами знову! Детальніше про майбутні зустрічі розповімо пізніше. Приходьте з родинами та друзями, приносьте гарний настрій та бажання зробити наше місто кращим! До зустрічі на малій річці!» – говорить менеджерка проєктів КП «Інститут розвитку міст» Анастасія Семенюк.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin