Вінниця
08.09.2024
14.73° C
Вгору

Ярмарок вакансій у Вінниці: деталі

У Вінниці проведуть Ярмарок вакансій для тих, хто шукає роботу.
Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Департамент економіки і інвестицій міської ради запрошує вінничан на Ярмарок вакансій. Захід відбудеться 1 серпня за участі підприємств зі всієї області. Вони презентують себе та запропонують учасникам різноманітні вакансії. Це унікальна можливість знайти роботу, яка ідеально підійде саме вам, переконують організатори.

За їхніми словами, є чимало причин, щоб долучитися до ярмарку. Тут можна буде дізнатися про доступні вакансії на кращих підприємствах області та підібрати ту, яка вам до душі, отримавши відповіді на свої запитання безпосередньо від роботодавців. «Це чудовий шанс змінити своє життя на краще та побудувати успішну кар’єру», – йдеться у повідомленні.

Ярмарок чекатиме на вінничан 1 серпня у м. Вінниця з 12:00 до 16:00. Точне місце проведення буде надіслано після підтвердження реєстрації. Вона ж обов’язкова для всіх учасників. Зареєструватися потрібно за посиланням.

Для довідки:

Ярмарок вакансій організований в рамках проєкту PROLEAP, який реалізується Business People Club спільно з Вінницькою міською радою за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України»

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin