Вінниця
20.04.2024
11.69° C
Вгору

Вінничанин у свої 70 років робить вулиці Вінниці щодня чистішими

Вінничанин Петро Хомін щодня встає о четвертій годині, щоб почистити вулиці Вінниці від снігу. Прибиральнику 70 років, але він відчуває себе сорокарічним. Каже, є і сили, і бажання працювати. Адже певен – він робить вулиці рідної Вінниці чистішими. “Як у гарної господині на кухні”, жартує прибиральник. Про це йдеться на Віті.

Петро Васильович відповідає за ділянку від вулиці Станіславського до 29-ї школи. Зізнається, працювати має і бажання, і сили. А  коли запитують,  чи не важко – навіть дивується, бо ж на свій вік не почувається. І пенсія – то не про нього.

Пенсія, то таке. “Першим ділом літаки, а дівчата – потім”, – жартує Петро Хомін

70-річний прибиральник з Вінниці "тримає" вулиці міста в чистоті

Його особисто знає не один десяток мешканців цього району. Кажуть, що його робота – відповідальна, тож працю Петра Васильовича поважають. 

Про свої заслуги він воліє не говорити. Та його старання колеги не залишають поза увагою. Головний інженер шляхового управління Сергій Мар’янко зізнається: такі відповідальні працівники – справжня знахідка.

Йому вже 70 років, але ця людина знаходить в собі резерв сил і продуктивно працює. Від нього не почуєш, що він незадоволений – будь-то дощ чи сніг,  він не нарікає на погодні умови, – розповідає головний інженер КП “Шляхове управління” Сергій Мар’янко.

70-річний прибиральник з Вінниці "тримає" вулиці міста в чистоті

Не нарікає, тому що любить працювати. І пишається – адже це він робить рідне місто чистішим.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin