Вінниця
27.04.2024
16.09° C
Вгору

До кінця березня вінничани можуть долучитися до акції збору макулатури

У Вінниці триває акція зі збору російськомовної макулатури. Виручені кошти з вторсировини підуть на допомогу мобільно-вогневих груп підрозділів ППО «Центр», пише ВМР.

Департамент відновлення та розвитку Вінницької міської ради запрошує жителів Вінницької громади активізуватися та долучитися до благодійного збору вже цього четверга, 28 березня.

Організаторами акції став благодійний фонд «Гуркіт» у партнерстві з видавництвом Vivat та департаментом відновлення та розвитку Вінницької міської ради. Як повідомила директорка департаменту Ольга Ремешевська, практично за два тижні вдалося зібрати 1 тонну макулатури (половину з якої вже відправлено).

«Ми вдячні вінничанам, які відгукнулись на цю акцію та почали приносити макулатуру задля такої хорошої мети – підтримки наших оборонців. Цього четверга до ініціативи також долучаться представники Вінницької міської ради та старостинських округів громади. Разом ми сподіваємося зібрати якомога більшу кількість вторсировини, яка піде на переробку. Таким чином ми підтримаємо і армію, і екологію», – сказала Ольга Ремешевська.

Приносити російськомовну літературу на макулатуру за адресою: вул. Соборна, 59 з 10:00 до 16:00.

Як зазначали раніше представники БФ «Гуркіт», метою збору є комплектація та забезпечення 10 мобільно-вогневих груп підрозділів ППО «Центр», які здійснюють захист повітряного простору Вінницької, Черкаської, Кіровоградської областей від ворожих атак як безпілотних літальних пристроїв (типу «шахед»), так і ракет.

Акція зі збору такої макулатури (застарілої, пропагандистської, імперської та іншої російськомовної літератури) діє в десятьох містах України, серед яких є і Вінниця. Триватиме збір у нашому місті до 31 березня. Пункт збору розміщений у культурному просторі «Піч». Прийом здійснюється з вівторка по неділю з 14:00 до 20:00 за адресою: вулиця Григорія Сковороди, 25 (вхід із задньої сторони будинку).

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin