Вінниця
27.04.2024
12.72° C
Вгору

Переможна швидкість: вінницькі атлети б’ють рекорди на чемпіонаті міста

Нещодавно у Вінниці пройшов відкритий чемпіонат міста з важкої атлетики серед чоловіків та жінок. Спортсмени Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5 здобули 12 перших місць, 7 других та 3 третіх місця, повідомляє ВМР.

За словами тренера-викладача МДЮСШ № 5 Петра Нагурного, такі змагання є чудовою можливістю для атлетів покращувати свою спортивну майстерність та підвищувати психологічний рівень.

“Саме на таких турнірах хлопці та дівчата проходять відбір до змагань вищого рівня. Тож найкращі спортсмени представлятимуть Вінницю на чемпіонаті області, який відбудеться на початку квітня, та на чемпіонаті України у місті Луцьк 22-27 квітня”, – зазначає Петро Нагурний.

З свого боку в.о. директора Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5 Тетяна Бондарчук підкреслила важливість підтримки розвитку спортивної галузі.

“Через систематичну роботу тренерів та надання всебічної підтримки спортсменам ми досягаємо чудових результатів. Цей чемпіонат – лише один із кроків на шляху до досягнення великих спортивних вершин. Ми пишаємося нашими атлетами й віримо, що вони здатні на ще більше. Наша команда готова до подальших викликів і з нетерпінням чекає на майбутні турніри, де ми будемо продовжувати показувати високі результати”, – каже Тетяна Бондарчук.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin