Вінниця
27.04.2024
16.09° C
Вгору

Вінничан запрошують на безкоштовний тренінг психоемоційного розвантаження

У Вінниці цієї суботи, 30 березня, відбудеться тренінг психоемоційного розвантаження. Захід безкоштовний, а організовує його Спілка молодіжних організацій Вінниччини в рамках проєкту «Media Helper: психологічна підтримка для молодих журналістів та волонтерів», повідомляє I-VIN.INFO.

«Діяльність молодих волонтерів та журналістів безпосередньо пов’язана з людьми, травмованими внаслідок російської агресії. Серйозне і виснажуюче навантаження в професійній діяльності призводить до емоційного вигорання та травматизації. Вони щодня піддаються стресовим ситуаціям і, як наслідок, це відображається на їхньому ментальному та психологічному здоров’ї», – каже координаторка проєкту, заступниця голови СМОВ Лілія Шульгіна.

Кількість учасників обмежена. До участі запрошують молодих журналістів та волонтерів віком від 18 до 35 років. Зареєструватись можна за цим посиланням.

Нагадаємо, у рамках проєкту організовують сім тренінгів у громадах Вінниччини та один тренінг безпосередньо у Вінниці. Серед громад – Хмільницька, Жмеринська, Калинівська, Тульчинська, Ладижинська, Гайсинська, Іллінецька.


Довідково:

Проєкт реалізовується Спілкою молодіжних організацій Вінниччини в партнерстві з ГО «Єврорегіон «Дністер» за фінансової підтримки Чорноморського трасту регіонального співробітництва (Black Sea Trust) Німецького фонду Маршалла Сполучених Штатів (German Marshall Fund).

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin