Вінниця
02.05.2024
16.81° C
Вгору

«Психологія кохання. Як побудувати здорові стосунки?»: у Вінниці провели цікавий тренінг

Вінницька міська рада інформує, що у Вінниці відбувся цікавий та корисний тренінг з психології кохання. Цільовою аудиторією стала молодь, яка прагне навчитися будувати здорові стосунки. Організували подію представники відділу молодіжної політики ВМР.

Як зазначила заступниця начальниці відділу молодіжної політики Олена Войтович, такі тренінги стають важливими інструментами для розвитку молоді, сприяючи формуванню здорових та гармонійних стосунків у їхньому житті.

«На захід завітали чимало учасників, які бажали отримати важливі знання та вміння щодо формування взаєморозуміння та поваги в стосунках. Це важливо для гармонійного розвитку», – сказала вона.

Спікеркою заходу стала психологиня-практик, психодрама-практик та членкиня ради правління Асоціації психоаналітиків і психотерапевтів України Даніела Волошинська. Під час тренінгу вона поділилася своїм багаторічним досвідом та знаннями з аудиторією, надаючи корисні поради та інструменти для успішної побудови стосунків.

Також на зустрічі учасники отримали можливість дізнатися про основні принципи здорових стосунків, вивчити методи вирішення конфліктів та навчитися розрізняти здорові стосунки від токсичних. Також було акцентовано на важливості розвитку емпатії, спілкування та взаєморозуміння в контексті міжособистісних відносин.

«Захід виявився не лише надзвичайно корисним, а й захопливим для нас. Ми отримали можливість не лише поглибити свої знання, а й взаємодіяти зі спікеркою та іншими учасниками, обмінюючись власними думками та досвідом», – зауважила учасниця Анна Житова.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin