Вінниця
27.04.2024
16.79° C
Вгору

У Вінниці проводять заняття з пісочної анімації для дітей, яких виховують опікуни або піклувальники

Служба у справах дітей Вінницької міської ради розпочала співпрацю з громадською організацією «Культурний всесвіт». У межах цієї співпраці для діток, яких виховують опікуни або піклувальники, проводять арттерапевтичні заняття з пісочної анімації. Перший такий захід провели 21 березня, повідомляє Вінницька міська рада.

Заняття з пісочної анімації проходять на базі Вінницької центральної міської бібліотеки ім. І. В. Бевза, яка реалізовує проєкт «Книжковий релакс: психологічна підтримка та бібліотерапія». Для дітей та їх законних представників подібні заходи проводитимуть у перший і третій четвер кожного місяця.

Під час заняття дітки разом з опікунами та піклувальниками створюють захопливі картини за допомогою морського піску та своєї фантазії. Це позитивно впливає на морально-психологічний стан, заспокоює та покращує настрій.

«Залучення дітей та дорослих до спільної взаємодії налагоджує міцний контакт між ними, вчить розуміти один одного, розкриває нові можливості у комунікації. Ми робимо усе можливе, щоб діти нашої громади мали більше світлих, яскравих спогадів з дитинства. На заняттях з пісочної анімації ми в цьому переконуємося, спостерігаючи, як дорослі на певний час стають дітьми, а діти – їхніми провідниками», – зауважує заступниця начальника Служби у справах дітей ВМР Олена Курганова.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin