Вінниця
08.09.2024
14.73° C
Вгору

Приватбанк продовжив безкоштовну доставку карток Новою поштою: деталі

До кінця 2024 року доставка карток клієнтам Приватбанку Новою Поштою буде безкоштовною.

Про це повідомляє прес-служба банку.

ПриватБанк вже доставив своїм клієнтам в Україні та за кордон понад 1 млн карток. Як повідомив Дмитро Мусієнко, член правління ПриватБанку з питань роздрібного бізнесу, за рік після запуску сервісу доставки карток Новою Поштою, кожна пʼята з перевипущених клієнтами карток замовляється із доставкою.
З понад мільйона доставлених карток майже 200 тисяч безкоштовно отримали клієнти у прифронтових містах та селах. Найбільше карток з доставкою до прифронтових територій замовляють клієнти із Запорізької, Дніпропетровської, Миколаївської областей та Донеччини.

“Запущена нами у червні минулого року в Приват24 послуга замовлення карток з доставкою через Нову Пошту, дозволяє забезпечити доступним банківським обслуговуванням всіх клієнтів, в тому числі тих, які зараз знаходяться у прифронтових регіонах там, де немає банківських відділень”, – відзначив Дмитро Мусієнко.

Замовити нову картку ПриватБанку чи перевипустити діючу дуже просто – оформити заявку за декілька кліків у Приват24 та отримати картку у відділенні або поштоматі Нової Пошти по Україні та через кур’єра Nova Post на будь-яку адресу в 11 країнах Європи.

Нагадаємо, від початку війни ПриватБанк подовжив строк дії всіх платіжних карток, що дозволяє вільно користуватися карткою для оплати товарів та послуг в торговій мережі та зняття готівки. За необхідності перевипуску картки для активного шопінгу в інтернет магазинах, цифрову картку можна оформити миттєво у Приват24 чи замовити пластикову картку з доставкою.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin