Вінниця
27.04.2024
10.75° C
Вгору

У Калинівці облаштували два вольєри для безпритульних собак

Ініціативу зоозахисників створити пункт тимчасової перетримки безпритульних собак підтримав Калинівський міський голова.

У Калинівці облаштували невелике приміщення на два вольєри, в якому зможуть тимчасово утримувати безпритульних собак, яким потрібна допомога людей.

Як повідомили на сайті Калинівської міської ради, з проханням про відкриття пункту тимчасової перетримки тварин до Калинівського міського голови звернулися зоозахисники, у яких часто виникає проблема, де перетримати хвору тварину.

«Буває так, що знаходимо собачку з цуценятами, яку викинули господарі чи тваринка потребує лікування і її потрібно десь перетримати. У таких та інших випадках шукаємо платні пункти перетримки тварин, або ж людей, які нам можуть у цьому допомогти. Такий притулок полегшить нашу роботу. Хотілося б, щоб безпритульних тварин було якнайменше і ми зрідка користувалися цим пунктом», – розповідає зоозахисниця Інга Гусєва.

Проте, на жаль, кількість безпритульних тварин зростає. Як розповів ветеринарний лікар Сергій Левчук, впродовж тижня він проводить до дванадцяти операцій зі стерилізації тварин, яких приносять на безплатну стерилізацію зоозахисники. Більшість тварин вдається прилаштувати, віддати в добрі руки. Але поки тваринка не потрапила у сім’ю її потрібно десь перетримати.

«Зоозахисники разом із ветеринарним лікарем оглянули пункт перетримки та залишилися задоволеними побаченим», – зазначено у повідомленні.

У Калинівці облаштували два вольєри для безпритульних собакУ Калинівці облаштували два вольєри для безпритульних собак - фото 2У Калинівці облаштували два вольєри для безпритульних собак - фото 3У Калинівці облаштували два вольєри для безпритульних собак - фото 4У Калинівці облаштували два вольєри для безпритульних собак - фото 5

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin