Вінниця
27.04.2024
15.23° C
Вгору

У Вінниці провели «БатлУм» для студентів місцевих навчальних закладів

20 березня минуло 80 років із вигнання з Вінниці нацистських загарбників, повідомляє ВМР.

З цієї нагоди у Вінниці відбулася патріотично-інтелектуальна гра «БатлУм», під час якої студенти пригадували історію визволення нашого міста.

Учасниками змагань стали 21 команда, в кожній з яких – по п’ять людей. Під час гри студенти громади відповідали на сім питань у семи раундах. Свої відповіді записували на бланках, які згодом перевіряла лічильна комісія. Запитання були підібрані різнопланові – на знання шкільної програми, історії міста, а також тематичні й патріотичні – впізнати звуковий фрагмент, мурал та інше.

«Цього разу ми ініціювали захід саме для вінницького студентства, адже ці 120 юнаків та юначок – не просто студенти, а ще й волонтери, які систематично стають на допомогу країні, й підтримують українських Захисників та Захисниць. Ми дуже цінуємо студентів Вінниці за патріотичну та свідому позицію, отож вирішили цим заходом подякувати їм за це», – зауважила начальниця відділу молодіжної політики Юлія Мончак.

Учасникам заходу формат неабияк сподобався.

*«Це була інтригуюча атмосфера та продумана стратегія гри, після якої ми отримали позитивні враження, та здобули новий досвід командної гри. Для нас важливо, що тут можна дізнатись багато чого цікавого для себе. Тут “вмикаєш” інтуїцію й отримуєш задоволення», *– зазначила студентка Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського Олександра.

За підсумками всіх раундів, переможцями гри стали:

• 1 місце – команда Вінницького національного медичного університету імені Миколи Пирогова;

• 2 місце – команда Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського;

• 3 місце – команда Національної академії Національної гвардії України.

Після завершення заходу всі учасники отримали подарунки.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin