Вінниця
23.06.2024
17.65° C
Вгору

Майбутні поліцейські допомогли 10-річному хлопчику, який загубився у Вінниці: подробиці

Курсанти Харківського Національного університету внутрішніх справ – Іван Шиш та Владислав Ткаченко побачили на вулиці хлопчика, який загубився. Майбутні правоохоронці повернули батькам злякану дитину. Про інцидент повідомила поліція Вінницькох області.
Напередодні, 10 червня, до поліції надійшло повідомлення від жінки про те, що по вулиці 600-річчя загубився її 10-річний син. На пошуки дитини зорієнтували всі автомобільні та піші наряди поліції, залучили працівників ювенальної превенції та кінологічного центру.
У цей час двоє майбутніх поліцейських повертались додому з навчання та побачили наляканого малолітнього хлопчика без супроводу дорослих. Іван Шиш і Владислав Ткаченко підійшли до дитини та з’ясували, що хлопчик не місцевий, мобільного телефону при собі не мав та не орієнтується в місті. Курсанти одразу ж повідомили про дитину на лінію 102.
Слідчо-оперативна група прибула на місце події одразу з матір’ю дитини. Жінка щиро подякувала курсантам, які допомогли повернути її сина. З хлопчиком все гаразд.
«Поліція Вінниччини пишається нашими майбутніми колегами та вдячна їм за надання вірної оцінці ситуації та швидке реагування», – йдеться у повідомленні.
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin