Вінниця
20.04.2024
11.69° C
Вгору

Вінничан запрошують на презентацію концепції розвитку публічного простору садиби Львовича

Презентацію концепції розвитку публічного простору садиби Львовича, початку ХХ століття у середмісті проводитиме КЗ «Музей Вінниці» завтра, 17 листопада. Вона відбудеться о 17:00 у Музеї Вінниці (вулиця Симона Петлюри, 15а). Вхід на захід вільний.

Незвичайну садибу збудували для одного з найбагатших вінничан свого часу, вона розташована на сучасній вулиці Симона Петлюри. Її використовували, як приміщення для Міністерства пошт і телеграфів УНР. А вже трохи згодом там працював Симон Петлюра.

«У вересні наша команда представила «Реставраційну концепцію відновлення садиби Львовича» – документ, який описує майбутню реставрацію нашої будівлі. Але музей це не тільки одна споруда і те, що всередині неї. Це також простір довкола. У цьому випадку йдеться про двір садиби Львовича. В якому стані й статусі перебуває цей простір зараз, яким він може стати у майбутньому, як підсилити експозиційні та подієві можливості Музею за допомогою двору», – говорить директор КЗ «Музей Вінниці» Олександр Федоришен.
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin