Вінниця
26.04.2024
8.56° C
Вгору

У вінницьких «Прозорих офісах» запрацювало Агенство ООН

За дорученням міського голови Сергія Моргунова в «Прозорих офісах» соціального спрямування за адресою: ЦНАП (Вишенька) вул. Космонавтів, 30 (II поверх) в управлінні соціального захисту населення (Правобережне) та ЦНАП (Замостя) вул. Замостянська,7 (II поверх) в управлінні соціального захисту населення (Лівобережне) виділено по 2 робочих місця для роботи Агенства ООН у справах біженців (УВКБ ООН). Про це повідомляє Департамент соціальної політики міської ради.

 

Для надання грошової допомоги Агенством проводиться визначення категорії осіб з числа переселенців, які постраждали внаслідок воєнних дій та тимчасово проживають на території Вінницької міської територіальної громади.

“Грошова допомога буде надаватися родинам, які мають лише одного з батьків, родинам з дітьми, родинам з однією чи кількома особами з особливими потребами, родинам з особами старше 55 років, які раніше не отримували грошову допомогу від УВКБ ООН чи інших організацій”, – розповідає директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

Допомога буде надаватися на задоволення першочергових потреб, зокрема на тимчасове житло, харчування та предмети особистої гігієни.

 

Рішення щодо надання грошової допомоги приймається виключно Агенством у справах біженців.

Отримати додаткову інформацію можна за телефоном:

ЦНАП (Вишенька): т. 50-91-33; 50-83-88; 063-856-62-72.

ЦНАП (Замостя): т. 50-86-77; 50-86-70; 093-190-83-93.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin