Вінниця
26.04.2024
7.07° C
Вгору

Сергій Моргунов: Все більше закладів та підприємств відновлюють роботу

Другий місяць протистояння російським загарбникам. Вінниця зберігає спокій. Комунальні служби працюють у штатному режимі. Послуги з постачання води, електроенергії, газу, тепла надаються безперебійно. Про це у своєму телеграм-каналі та на сторінці у фейсбуці написав Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

«Громадський транспорт виходить на лінії у повному обсязі. Важливо, що відтепер під час повітряної тривоги він продовжуватиме рух. Але усі пасажири зможуть вийти із салону та перейти до найближчого укриття», – зазначив Сергій Моргунов.

Крім того, очільник Вінниці додав, що на полицях магазинів товари першої необхідності є. Працюють також кав’ярні, перукарні, ремонтні майстерні, інші сервіси, потрібні жителям.

«Все більше закладів та підприємств відновлюють роботу. Дякую, що підтримуєте економіку і бюджет міста та працюєте для вінничан», – сказав міський голова.

Також Сергій Моргунов розповів, що Вінниця продовжує приймати у громаду людей з міст, які зазнають ударів російських військ.

«Вже 3407 людей зареєструвалися. Більшість з них отримали довідки про надання статусу внутрішньо переміщених осіб. Також необхідні продукти та речі сім’ї можуть отримати у міському Центрі надання гуманітарної допомоги. Важливо консолідувати зусилля по кожному завданню, яке стоїть сьогодні перед нами. Бережімо наше місто і Україну! Перемога буде за нами!» – наголосив Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin