Вінниця
06.05.2024
21.47° C
Вгору

Вінницькі школярі та педагоги ліцею № 16 зібрали кошти та придбали 5 дронів для ЗСУ

Учора, 25 квітня, учні та вчителі ліцею № 16 зробили значний внесок у зміцнення української обороноздатності, передавши п’ять безпілотників Захисникам та Захисницям України. Фінансування на придбання цих засобів було зібрано завдяки акції “Птахи прилетіли”, що пройшла в межах ліцею.

«Дрони потрібні завжди, тому маємо підтримувати воїнів. Загалом це вже не перша наша допомога на фронт. Завдяки небайдужим учням та їх батькам були зібрані кошти на чотири дрони, але завдяки нашому учню Михайлу Потурайку, який відмовився від велосипеда на користь дрона, відправимо на передову п’ять дронів від ліцею №16 », – повідомила директорка ліцею Світлана Стрельбицька.

Також вона додала, що надалі планують ще не одну подібну акцію.

Найближчим часом безпілотники вже будуть на фронті та допоможуть нашим оборонцям виконувати бойові завдання на запорозькому та донецькому напрямках.

«Підтримка від наймолодших – це найщиріше, що може бути, адже саме ці дітки будуть жити та рости в Україні. Сьогодні вони вкотре роблять безцінний внесок в перемогу. Це чергова підтримка від вінницьких освітян», – сказала волонтерка та співзасновниця Волонтерського центру Луки-Мелешківської громади Леся Ревацька.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin