Вінниця
19.05.2024
7.65° C
Вгору

День піхоти України 6 травня 2024 року: найщиріші привітання та листівки

6 травня 2024 року в українських піхотинців важлива подія – День піхоти Збройних Сил України. Привітання та теплі слова – ось що здатне підняти бойових дух воїнів, тому наводимо нижче привітання у прозі та фото.
День піхоти ЗСУ: дата та історія

Важливу дату встановив п’ятий президент України Петро Порошенко 19 квітня 2019 року. Метою цієї події є вшанування сміливості, мужності, героїзму та особливої сили українських воїнів, які входять до складу мотопіхотних, механізованих, гірсько-штурмових військових частин та підрозділів Сухопутних військ ЗСУ. Вони завжди стояли і будуть стояти за незалежність, свободу та територіальну цілісність України.

6 травня обрали зовсім не випадково. Цього дня 1648 року сталася битва під Жовтими Водами, в якій українські козаки здобули блискучу перемогу. Ця битва часто носить назву першої переможної під час Національно-визвольної боротьби під командуванням гетьмана Богдана Хмельницького. А ще саме 6 травня в церковному календарі вшановують пам’ять Юрія Змієборця, який вважається покровителем українського війська.

З Днем піхоти України: привітання і листівки

Шановні піхотинці! З Днем піхоти Збройних Сил України! Ви є головними бійцями нашої країни, ви бережете її мир та безпеку, покладаємо на вас велику відповідальність. Бажаємо вам міцного здоров’я, віри у свої сили та перемог у всіх бойових діях!

***

Шановні піхотинці! Зичимо вам мужності та стійкості у нелегкій боротьбі за мир і безпеку України! Це величезна відповідальність, але ми знаємо, що ви здатні виконувати найскладніші завдання та перемагати. Будьте міцними та непереможними!

***

Дорогі піхотинці! Вітаємо з Днем піхоти Збройних Сил України! Ви є найбільш мобільною та універсальною складовою нашої армії, ви здатні діяти в будь-яких умовах та на різних теренах. Бажаємо вам мирного неба, а в бойових діях – швидкого перемоги!

***

Шановні захисники! Зичимо вам міцного здоров’я, витривалості та успіхів у всіх бойових діях! Ваша мужність та героїзм заслуговує на повагу і вдячність всього народу. Дякуємо вам за те, що ви є першими, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини.

***

Вітаю з Днем піхоти ЗСУ! Це свято вшановує найбільш мужніх та відважних захисників нашої Батьківщини. Нехай ваші знання, досвід та вміння завжди допомагають вам здолати будь-які виклики!

 

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin