Вінниця
27.07.2024
19.29° C
Вгору

Олександр Усик — Тайсон Ф’юрі: де дивитись бокс

Український боксер Олександр Усик проведе найбільший бій у своїй кар’єрі. Він боротиметься за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі — проведе бій проти британця Тайсона Ф’юрі.

Бій Усик — Ф’юрі є головною подією світового боксу у першій половині 2024 року. Українець захищатиме пояси WBA, WBO та IBF, а також намагатиметься відібрати титул WBC, яким володіє британець.

Усик та Ф’юрі є два непереможеними боксерами. На рахунку українця 21 перемога (14 з яких — нокаутом). Британець теж не має жодної поразки, хоча один з 34 боїв звів внічию — перший проти Діонтея Вайлдера.

Поєдинок Усик — Ф’юрі відбудеться у Саудівській Аравії, що перебуває у тому ж часовому поясі, що й Україна. Трансляція бою Усик — Ф’юрі також буде доступна на території України.

Де дивитись бокс Усик — Ф’юрі?

Транслятором бою Усик — Ф’юрі в Україні є стримінгова платформа MEGOGO. Це єдина відповідь на запитання “де дивитися Усик — Ф’юрі”. Пряма трансляція Усик — Ф’юрі на цій платформі розпочнеться о 19:00 — дивитися тут.

Трансляція Усик — Ф’юрі буде доступна лише після оплати, адже бій буде показаний у форматі PPV.

Онлайн-трансляція Усик — Ф’юрі

Крім перегляду бою Усик — Ф’юрі у відео форматі, стежити за боксом можна у текстовій трансляції. Сайт Суспільне Спорт проведе текстовий онлайн бою Усик — Ф’юрі.

Онлайн на Суспільне Спорт розпочнеться близько 21:00 за київським часом. У цій текстовій онлайн трансляції Усик — Ф’юрі буде висвітлено як усі результати боїв андеркарду, так і сам бій за звання чемпіона світу.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin