Вінниця
27.07.2024
18.63° C
Вгору

Головнокомандувач ЗСУ вручив військовому з Вінниччини грошовий сертифікат

За мужність і героїзм, проявлені під час виконання бойових завдань в умовах, пов’язаних з ризиком для життя, боєць з Вінниччини Олександр Князь був нагороджений грошовим сертифікатом.

Як повідомили на сторінці Вінницького обласного ТЦК та СП, сертифікат військовослужбовцю особисто вручив Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Олександр Сирський.

Олександр Князь родом із селища Ситківці Вінницької області. Минулого року приєднався до лав Збройних Сил України та боронить суверенітет та територіальну цілісність України у складі 22-ї окремої механізованої бригади.

На рахунку Олександра більше ста успішно виконаних бойових завдань. Він неодноразово брав участь у штурмових діях позицій противника, організовував встановлення мінних загороджень, та здійснював евакуацію поранених військовослужбовців із зони бойових дій.

«Восени минулого року, під час виконання бойового завдання, Олександр разом з бойовими побратимами здійснили розмінування підходів до позицій противника та успішно атакували ворога. Протягом трьох діб, під щільними мінометними та артилерійськими обстрілами, група військовослужбовців відважно утримувала зайняті ворожі позиції до прибуття підкріплення», – йдеться у повідомленні Вінницького обласного ТЦК та СП.

Зі слів Олександра, найбільша мотивація для нього, це родина, адже вдома на захисника чекає дружина та маленька донька.

Фото – Вінницький обласний ТЦК та СП

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin