Вінниця
21.05.2024
15.17° C
Вгору

На благодійному ярмарку в Ладижині зібрали понад 60 тисяч гривень для військових

Понад 60 тисяч гривень на підтримку захисників зібрали під час благодійного Великоднього ярмарку, що пройшов в дендропарку в Ладижині.

Про це пише Віта, посилаючись на сторінку Ладижинської міської ради.

Майстер-класи з розпису пряників, виготовлення вузликової ляльки, оригамі, іграшки з глини, писанкарства та свічки з вощини – відвідувачам було з чого вибрати! А ще дитяча фотозона, караоке, блиск-тату, аквагрим, цікавий квест та перегляд анімаційних фільмів для юних та дорослих гостей ярмарку, – йдеться у повідомленні.

Понад 60 тис. грн для військових зібрали на благодійному ярмарку в Ладижині

На локаціях Арт-кав’ярні “Фредерік” та Keram Art Misto окрім майстер-класів до уваги відвідувачів ярмарку пропонувалися й готові вироби:

  • різноманітні розписані пряники,
  • керамічні вироби,
  • їстівні будиночки.

Під час заходу тут зібрали 30 тисяч гривень, на які вже придбали ноутбук для запуску дронів для бійців 56-ї бригади, – додають в Ладижинській міській раді.

Понад 60 тис. грн для військових зібрали на благодійному ярмарку в Ладижині

Представниці благодійного фонду “Тихо” пропонували сувеніри та смаколики на будь-який смак. Завдяки ярмарку зібрали понад 13 тисяч гривень, які спрямують у якості донату до великого збору на автівку для військових.

Не відстали від досвідчених волонтерів і учасники молодіжної організації “Yuni”. Завдяки своїм активностям підлітки зібрали понад 16 тисяч гривень, які також спрямують на підтримку ЗСУ.

Про смаколики для гостей заходу потурбувалось Кафе-пекарня “Паляниця”: за донат всі бажаючі мали змогу поласувати тістечками та різноманітною ароматною і смачною випічкою.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin