Вінниця
27.07.2024
19.29° C
Вгору

Чоловік з Хмільницького району пожертвував ЗСУ 400-кілограмового кабана

400-кілограмову свиню віддав волонтерам, що готують продуктові набори захисникам на передову, Олег Лавренюк з села Пляхова Глуховецької громади Хмільницького району. Брат чоловіка воює на фронті.

Про це повідомляє місцеве видання РІА-Козятин. 

Двометровий кабанчик трохи завдав клопоту під час транспортування, але живий вантаж доправили ініціативній групі «Міцний тил». 

“Кілограм 100 забрав Владік Тучак до своєї коптильні. Першу партію 40 кг він вже приніс, завтра почне коптити другу партію. Інше сало ми засолили. М’ясо йде на голубці, росольник, борщ, кашу. Вже з цього поросяти ми не тільки зробили продуктові пакети, а вже й відправили посилки на Харківський і Лиманський напрямок. Сьогодні ми зліпили 200 пакетів голубців”, – розповіла учасниця ініціативної групи «Міцний тил» Ольга Пирогова з села Іванківці Козятинської громади. – “Щодо сала, то і його також відправимо хлопцям найближчим часом. 100 кілограм закоптимо і 10 відер сала засолили. Користуючись випадком хочу подяку своєму напарнику по поїздках до хлопців Миколі Касьяну. Кабана нам подарували за його участі”.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin