Вінниця
26.04.2024
7.86° C
Вгору

«Наше завдання – зміцнювати тили», – Сергій Моргунов

Місяць, як розпочалася війна. У Вінниці спільно з торговельними мережами налагодили логістику доставок продуктів. Ситуація із забезпеченням харчами та паливом у місті нормальна. Бізнес та сфера послуг відновили роботу, а це – робочі місця, зарплати, податки. Про це у своєму телеграм-каналі та на сторінці у фейсбуці написав Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Понад місяць, як розпочалась повномасштабна війна, понад місяць, як наші Збройні Сили захищаються, боронять країну, знищують ворога. А ми зміцнюємо наші тили, говорить очільник міста.

 

«На шостий день війни ми закликали бізнес Вінниці та області розпочинати свою роботу. Адже в першу чергу – це робочі місця, зарплати, виплата податків, а ці податки ідуть на підтримку нашої армії, на виплату захищених статей: виплата зарплат нашим вчителям, лікарям, вихователям, це і пенсійне забезпечення. Я дякую бізнесу, що досить оперативно налагодив свою роботу, в тому числі і сфера послуг», – зазначив Сергій Моргунов.

 

Крім того, очільник Вінниці додав, що спільно з торговельними мережами налагодили логістику доставок продуктів харчування до Вінниці.

 

«На сьогоднішній день ми можемо вважати, що більш – менш достатньо задовільна ситуація щодо забезпечення продуктами харчування наших торгівельних мереж», – розповів міський голова.

 

Сергій Моргунов подякував готельєрам і рестораторам, які надавали допомогу переселенцям та теробороні. А сьогодні повернулись до роботи.

 

«І ще одне важливе питання для територіальної громади, ми маємо багато запитів від представників бізнесу щодо переїзду до Вінниці з тих міст, які знищені, які розбомблені. Я вважаю, що сьогодні наше спільне завдання – дати можливість цьому бізнесу розміститись і у Вінниці, і в будь-якій територіальній громаді Вінниччини. Ми вже створили відповідний реєстр вільних площ різного напрямку: виробничі, складські площі, офісні приміщення. Щоб підприємства могли швидко переміститись і почати працювати. Адже саме економічна основа нашої держави – це запорука перемоги у війні. Як кажуть, битву виграє армія, а війну – економіка. Я думаю, що спільними зусиллями ми переможемо ворога і наша економіка буде достатньо міцно стояти на ногах. Ми зможемо забезпечити робочі місця, і заробітну плату людям, які в силу війни сьогодні залишились без роботи. Тільки разом з вами ми переможемо і справимось з усіма тими викликами, які у нас є», – зауважив міський голова Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin