Вінниця
05.05.2024
8.83° C
Вгору

Українці розробили перший симулятор з тактичної медицини та домедичної підготовки, який можна завантажити на смартфон

Команда українських розробників створила стартап LiftsaverSIM – перший мобільний симулятор з тактичної медицини та домедичної підготовки. Про це повідомляє “Дивогляд“.

LifesaverSIM є першим мобільним симулятором з тактичної медицини та домедичної підготовки, який доступний українською мовою в App Store та Google Play. Якщо підтвердити українське громадянство через Дію, то активується преміум підписка безкоштовно.

“Ми не переможемо, якщо у нас закінчаться люди…Так, це жорстоко і цинічно, але правда.  Навички порятунку життя – це основні й найважливіші навички для всіх, хто в Силах Оборони, в Силах Безпеки, резервістів та мобілізованих”, – стверджують автори стартапу.

Найважливіше донести інформацію про симулятор до кожного військовослужбовця. Відомо, що ініціативу підтримали медійно Мінцифри та безпосередньо Дія.

Про цей проєкт писали багато видань, але цього замало, бо від військових відомо, що до них інформація про симулятор не доходить.

“Ми всі зобов’язані навчитися тримати зброю, рятувати життя, вивчити основи інформаційної безпеки – все те, що важливо знати під час війни. LifesaverSIM – це можливість для людей тренуватися порятунку життя – повідомте їх про це! Публічна комунікація від вас зробить свій внесок у велику місію просвітництва та навчання”.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin