Вінниця
04.05.2024
9.27° C
Вгору

ПриватБанк заблокував рахунок за продаж на OLX

Одна українка, яка перебуває за кордоном, стикається з проблемою доступу до свого рахунку в ПриватБанку, коли вирішила продати кросівки на OLX.

Жінка розповідає в своєму відгуку на порталі Мінфін, що надіслала кросівки своїй мамі в Україну, але вони їй не підходять за розміром. Щоб розібратися з ситуацією, вона вирішила продати їх на OLX. Однак, коли вона отримала гроші від покупця і намагалася вивести їх на картку, виявилось, що рахунок заблокований.

“Я зателефонувала до ПриватБанку, щоб підтвердити переказ, але після цього мій рахунок заблокували. Я в шоці! Нікуди не можу зателефонувати, не можу зайти у додаток. Що це за обслуговування таке?!”

Жінка звернулася до своїх батьків, щоб вони допомогли їй розібратися з ситуацією, але відділення банку сказало, що зв’язатися з банком можна тільки через сайт.

“Але я не можу цього зробити, тому що мій номер телефону не зареєстрований після блокування! Що мені тепер робити? Я не можу покинути свою роботу, щоб з’явитися у відділення банку та підтвердити свою особу!”

ПриватБанк відповів на скаргу клієнтки, рекомендуючи їй звернутися до чату на своєму сайті, де працівники банку працюють цілодобово і допоможуть вирішити проблему. Для підтвердження номера телефону буде потрібна веб-камера і паспорт – український або закордонний.

Раніше ПриватБанк надав рекомендації, що робити, якщо не вдається авторизуватися в Приват24.

Фото: odessa-urist.od.ua

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin