Вінниця
25.04.2024
9.37° C
Вгору

Вінницька молодіжна рада долучилась до волонтерства на базі університетської клініки

Молодь Вінниці не стоїть осторонь зміцнення тилу рідної громади. Протягом двох тижнів представники Вінницької молодіжної ради долучалися до волонтерських робіт на базі університетської клініки Вінницького національного медичного університету ім. М.Пирогова. Про це повідомила начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

 

«Активна молодь брала участь в укріпленні лікарні мішками з піском: вікон, входів та операційних приміщень. Також за потреби хлопці та дівчата розвантажували медикаменти, сортували гуманітарну допомогу і долучались до ремонтних робіт у приміщеннях лікарні. А подекуди навіть залишались охороняти територію задля більшої безпеки пацієнтів», – розповіла Юлія Мончак.

 

Волонтерство молоді здійснювалося за сприяння групи «ЯПідтримка».

 

«У виснажливій боротьбі з ворогом – внесок у перемогу молоді дуже важливий, – переконана голова Вінницької молодіжної ради Таїсія Дембовська. – Наша команда долучається до волонтерської діяльності на підтримку Збройних Сил та переселенців. Плетіння сіток, ремонтні роботи у лікарні, розвантаження та пакування гуманітарної допомоги – це далеко не повний перелік того, чим опікується активна молодь».

 

Долучитися до числа волонтерів наразі можуть усі охочі. Важлива підтримка кожного, наголошують у Молодіжній раді. Адже за сприяння Вінницької міської ради вже незабаром, вона планує здійснювати волонтерську діяльність не лише на території Вінницької міської ТГ, а й поза її межами.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin