Вінниця
26.04.2024
8.26° C
Вгору

На вулиці Батозькій роботи йдуть повним ходом

На вулиці Батозькій вже розпочали комплексну реконструкцію. Уже демонтують контактну мережу, трамвайні колії, знімають старий асфальт та влаштовують комунікації. Там перекладуть трамвайні колії за технологією оксамитового шляху, оновлять дорогу, тротуари, влаштують велодоріжку, паркомісця, встановлять більше 30 камер спостереження та нове LED-освітлення. Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомив міський голова Сергій Моргунов.

 

«За рік вінничани не впізнають територію від просп. Коцюбинського до вул. Академіка Янгеля. Модернізація об’єктивно назріла. Про це не раз спілкувався з мешканцями, отримував багато коментарів, повідомлень у соцмережах, – каже Сергій Моргунов. – Важливо, що проєкт інтегрований з іншими масштабними проєктами Стратегії «Вінниця 3.0»: будівництвом шляхопроводу Янгеля-Ватутіна та концепцією «Вінницької милі».

 

Реконструюють ділянку вулиці протяжністю 650 метрів. Облаштують також 2 нові зупинки.

«На перспективу плануємо запустити вулицею новий тролейбусний маршрут. Зараз підготуємо необхідну інфраструктуру. І звісно, одна з пріоритетних ліній перетворення міського простору – озеленення. Понад півтори сотні дерев висадять вздовж вулиці», – зазначив Сергій Моргунов.

 

Підрядники намагаються до кінця року виконати максимум робіт, які можливі за нинішньої погоди. Завершити цей проєкт планують восени 2022 року.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin