Вінниця
29.03.2024
11.61° C
Вгору

Вінницькі комунальники активно прибирають сніг у місті

Сьогодні Вінницю засипає снігом, але тротуари та дороги активно розчищають комунальники, тому снігового колапсу у місті не буде. Вулиці уже обробляють протиожеледними засобами, щоб на поверхні не утворювалась льодова кірка.

Після накопичення певного обсягу опадів, розчищати сніг з доріг вийдуть ланки з кількох одиниць спецтехніки, які згортатимуть сніг на узбіччя доріг. Тротуари уже прибирають працівники комунальних підприємств та малогабаритна техніка

За словами директора департаменту житлового господарства міською ради Роман Фурман, прибудинкові території прибиратимуть близько 450 двірників. Вони будуть розчищати тротуари і проходи до під’їздів та контейнерних площадок, щоб вінничанам було зручно пересуватись по них. Якщо інтенсивність опадів буле стрімко збільшуватись до роботи на прибудинкових територіях буде залучатись малогабаритна техніка.

За таких погодних умов представники комунальних служб звертаються до вінничан бути обережними на вулицях та дотримуватись правил паркування авто, щоб на дорогах могла працювати великогабаритна спецтехніка.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin